• Za vaše iskanje ni rezultatov
Hirsch Performance

17.05.2021

Hirsch Performance

Ali se še spomnite lanskega sejma v Baslu, ko je Hirsch predstavil pas Performance, tako imenovani najboljši pas na svetu, kot mešanico tradicije v izdelavi usnja in najnovejšo tehnologijo pri obdelavi naravnega kavčuka?

Poleg edinstvenega izgleda pas nudi tudi neprimerljive zmogljivosti, saj je vodotesen, ima garancijo 30 mesecev in izjemno udobnost ter zračnost.

Del pasu, ki ga nosite na roki, je narejen iz kavčuka, ki je narebren, da lahko koža diha. Na zgornjem delu pa je estetsko usnje, ki se lepo poda na roko. Lepilo, ki drži oba dela skupaj  je testirano v avtomobilski industriji in kljubuje tudi najzahtevnejšim pogojem. Kolekcija s sedmimi različnimi pasovi uporabniku nudi izbiro med športno tehničnimi in športno klasičnimi modeli. 

Model je doživel pravi razcvet pri nas, zato vam letos predstavljamo še en pas, ki je bil  predstavljen prejšnji teden na sejmu ur in nakita - Baserworld in ga bo mogoče kmalu dobiti tudi v naših prodajalnah. 

To je model Capitano, močen in atletski značaj pasu, primeren za mogočne in vpadljive ure. Zelo se poda tudi na Astron-a, na močno in veliko uro. Pas je narejen iz aligatorjeve kože, sijaj, ki ga zajema pa je zaradi ročnega brušenja usnja. Pas bo na voljo v treh različnih barvah in sicer zlato rjava, temno rjava in črna barva. Pas je čisto nasprotje ostalih Hirsch pasov, ker je po sredini ojačan del, ki mu daje bolj mogočen videz. 

Delite objavo
STENTIME © 2024 - Vse pravice pridržane.
Produkcija: Kokos Agency