• Za vaše iskanje ni rezultatov

STEN d.o.o.

STEN d.o.o.

STEN TIME je specializirana slovenska trgovska veriga z ročnimi urami in nakitom. S petnajstimi poslovalnicami po vsej Sloveniji se uvršča med vodilne ponudnike ročnih ur in nakita na slovenskem trgu. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1991, kot eno izmed prvih ustanovljenih podjetij v samostojni Sloveniji, danes pa zaposluje več kot 50 sodelavcev, ki dnevno skrbijo za izbrano ponudbo artiklov in zadovoljstvo svojih strank. STEN TIME je ekskluzivni zastopnik in distributer več kot tridesetih svetovno priznanih blagovnih znamk kvalitetnega modnega nakita in ročnih ur, med katerimi najdemo znamke kot so Seiko, Festina, Brosway, Jacques Lemans in Hirsch..

Naša zgodba

Zgodba STEN TIME je predvsem zgodba o predanosti in emocijah, ki se razvija še danes. Naše delovanje že od samega začetka usmerja želja po soustvarjanju nepozabnih trenutkov naših cenjenih strank. Naj bo to pozornost za vaše najdražje, morda obeležitev pomembnega dogodka, rojstnodnevno darilo ali pa preprosto nekaj lepega za vas same - v vsakem izmed teh trenutkov se skrivajo prijetni občutki sreče, ponosa, ljubezni. Soustvarjanje takih trenutkov si štejemo v veliko čast in privilegij, ki ostaja naše glavno gonilo. Ko temu dodamo še predanost in popolno posvečenost našega prodajnega osebja vsaki stranki posebej, verjamemo, da dosežemo zmagovalno kombinacijo. Naše merilo je vaše zadovoljstvo!

Poslanstvo

Naše poslanstvo je s svojim delovanjem soustvarjati trenutke sreče, zadovoljstva in emocij naših cenjenih strank.

Vizija

Naša vizija je ustvariti dostopen luksuz za vsakogar na temeljih predanosti delu, medsebojnega spoštovanja in skrbno izbrane ponudbe.

Podjetje

STEN, d.o.o.

Sneberska cesta 111b, 1260 Ljubljana Polje

Telefon: (0)1 546 12 00

E-mail naslov: info@sten.si

Izkaznica

ID za DDV: SI47122552 (podjetje je zavezanec za DDV)

Matična številka: 5459320000

Poslovni račun odprt pri DBS d.d.: IBAN: SI56 1910 0001 0020 930

Vpisan v sodni in poslovni register 06.02.1991, vložna številka 11084700, osnovni kapital 41.730,00 EUR.

STENTIME © 2024 - Vse pravice pridržane.
Produkcija: Kokos Agency