• Za vaše iskanje ni rezultatov
Grand Seiko

Grand Seiko pomeni neskončno iskanje.

Strast v srcu in duši, ki poganja vsakega rokodelskega mojstra oziroma "Takumi" pri Grand Seiku.

To strast je čutiti v vseh stopnjah izdelave vsake ure Grand Seiko. Od načrtovanja, oblikovanja, do dejanske izdelave in v celotni ponudbi Grand Seiko. Strastno, natančno in brezkompromisno, njihovo iskanje popolnosti v oblikovanju in izvedbi ne pozna konca. Vedo, da je treba odkriti duhovnost časa.

Edinstvena japonska kultura in miselnost, spoštovana skozi vso zgodovino. Čas je narava z vsemi njenimi izrazi in oblikami. Vedno v gibanju.

Grand Seiko - graciozen, sodoben in veličasten.

Grand Seiko - Elegance Collection

Sodobna eleganca za izjemne priložnosti. Vsaka ura Grand Seiko v kolekciji Elegance ima vzdržljivost za vsakodnevno nošenje, hkrati pa nudi posebno prefinjenost za tiste pomembne priložnosti, ko mora biti vse ravno prav. Naj bo podnevi ali zvečer, je Grand Seiko iz kolekcije Elegance Collection idealen spremljevalec, s svojo subtilno lepoto, ki zasije v vseh svetlobnih pogojih.

Grand Seiko - Heritage Collection

Tradiciji vdihujemo novo življenje. Zbirka Heritage je v samem središču Grand Seika in obsega ročne ure, ki poudarjajo dobro uravnotežen dizajn in izražajo preproste, čiste osnove urarstva. Ta izbor klasičnih ur odseva sloge prvih ur Grand Seiko, ki so jih na novo interpretirali z najnovejšimi mehanizmi, proizvodnimi tehnikami in ročnim mojstrstvom. Kolekcija uteleša edinstveno japonsko estetiko Grand Seiko in ponuja natančno delovanje in končno obdelavo, po kateri je Grand Seiko znan že od nekdaj.

Grand Seiko - Sport Collection

Za zahtevne ljubitelje športnih ur. Ključne značilnosti Grand Seiko, kot so natančnost, berljivost in vzdržljivost, so popolnoma v skladu s svetom športa – kjer čas in natančnost pomenita vse. Od potapljaških ur do kronografov do ur s funkcijo GMT in od avtomatskih do mehanizmov Spring Drive, Grand Seiko Sport Collection ponuja širok in zahteven izbor za tiste, ki ciljajo visoko.

Sten Time Magazin

Želite biti obveščeni o nasvetih in o novostih sten time ponudbe?

STENTIME © 2024 - Vse pravice pridržane.
Produkcija: Kokos Agency