• Za vaše iskanje ni rezultatov
Katera ura najbolj ponazarja tvoj karakter?

17.05.2021

Katera ura najbolj ponazarja tvoj karakter?

Si avanturist, vedno pripravljen na nove izzive? Strasten športnik, ki vsako prosto minuto preživi v naravi? Poslovnež, ki prisega na točnost in eleganco? Beri dalje in poglej, katera znamka ur najbolj ustreza tvojemu življenjskemu stilu.

Strasten športnik

Veš, da športna ura ni samo ura, ki meri pretečen čas aktivnosti, ampak je spremljevalka, ki ti pomaga, da vsakič znova presežeš svoje meje in cilje. Če prisegaš na aktiven življenjski slog, so zate ure znamke Casio in pametne ure znamk Lotus, Smarty in Festina.

Radovedni avanturist

Ker avanturist nikoli ne ve, kakšne dogodivščine so pred njim, še manj pa kdaj, je dobra ročna ura nepogrešljiv kos »opreme«. Pri tvojih pustolovščinah in podvigih ti bodo prišle prav ure znamke Nautica.

Večni »klasik«

Večni klasik je tisti, ki kljub pametnemu telefonu v žepu, tablici v torbi in prenosniku na mizi še vedno vedno za čas pogleda na »dobro staro« ročno uro. Ker je ta del vaše vsakodnevne garderobe, morajo biti ure kakovostne, točne in trajne – kot Gant ali Slazenger. Se prepoznaš v opisu? 

Eleganten poslovnež

Vedno urejen in točen, tudi po zaslugi ročne ure. Prisegaš na stil, eleganco in kakovost. Ročna ura je del tvojega poslovnega videza, s katerim se izražaš. Verjetno ni poslovneža, ki v svoji zbirki ne bi imel ure Seiko.  

Modni »trendsetter«

Vedno v koraku z modnimi smernicami, z najnovejšimi oblačili in dodatki. Ne želiš biti kot drugi in nositi, kar nosijo drugi, veš kaj hočeš in to se kaže v tvojem edinstvenem in dovršenem stilu. Tvoj videz bodo odlično dopolnile ročne ure znamke Paul Hewitt.

Delite objavo
STENTIME © 2024 - Vse pravice pridržane.
Produkcija: Kokos Agency