• Za vaše iskanje ni rezultatov
Najlepša darila za materinski dan

18.03.2022

Najlepša darila za materinski dan

Oglejte si našo izbrano ponudbo artiklov, da letos dodate besedam nekaj več in naredite trenutek prav nepozaben in poseben. Od izbranih kosov nakita do barvitih ročnih ur, namenite svoji mami nekaj posebnega za materinski dan, kar si bo lahko zapomnila še dolgo po tem ko rože ovenijo.

Najlepša darila za materinski dan

Materinski dan je praznik, ki ga v čast materam praznujejo po skoraj celem svetu. Čeprav je dandanes ta dan obarvan s cvetjem, bogatimi darili, nakitom in razvajanji, pa vseeno ne pozabite, da je bistvo tega dne v vračanju pozornosti in ljubezni. Vseeno pa lahko svoji dragi materi namenite pozornost v obliki nakita, ki jo bo spremljala tudi takrat, ko vas ne bo ob njej. Posebno ponudbo nakita za materinski dan si oglejte tukaj.

Drevo življenja, simbol povezanosti

Pravijo, da ni močnejše vezi kot je ljubezen med materjo in njenim otrokom, zato je nakit, ki simbolizira to vez, čudovito darilo. Za simbol povezanosti velja drevo življenja, ki poleg tega simbolizira tudi družino in njene generacije. Skozi nenehno rastoče veje smo povezani z našimi starši, starimi starši, otroki in vnuki. Nakit s simbolom drevesa življenja nosi eno najpomembnejših in najlepših življenjskih sporočil, za katere je dobro, da se jih vseskozi zavedamo. V naši ponudbi najdeš motive drevesa življenja v ponudbi znamk Brosway, Lotus Style in Julie Julsen.

 

BROSWAY CHAKRA

LOTUS STYLEBROSWAY TRES JOLIEJULIE JULSEN

 

 

 

Ko besede ne povedo dovolj …

Včasih je z besedami težko povedati ali opisati, kaj čutimo. Ob takšnih priložnostih lahko to veliko bolje izrazijo darila s posebnimi pomeni in sporočili. Eden izmed takšnih je nakit s sporočilom Brosway Chakra. V naši ponudbi nakita s sporočilom najdete številne zapestnice in verižice z vgraviranimi sporočili ter zabavnimi ali simboličnimi obeski.

BROSWAY CHAKRABROSWAY CHAKRABROSWAY CHAKRA

Mama, najboljša prijateljica

Mame so najboljše prijateljice, zaupnice in svetovalke. Tega se pogosto zavemo šele v odraslih letih, ko ustvarimo svojo družino in z materjo razvijemo poseben prijateljski odnos. Če ste tudi vi s svojo mamo tako blizu, jo bodo zagotovo razveselili ujemajoči se kosi nakita. V naši ponudbi najdeš veliko dizajnov, ki so na voljo v vseh oblikah - zapestnicah, verižicah, obeskih, uhanih in prstanih. Z ujemajočim se nakitom bosta z mamo ostali povezani, s pogledom nanj pa se bosta vedno spomnili druga na drugo. 

LOTUS STYLELOTUS STYLEBROSWAYBROSWAY

TI SENTOTI SENTO

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ker si mame zaslužijo najboljše

Mama je zlata vredna, zato jo razveselite z nakitom iz žlahtne kovine. V naši ponudbi najdete široko ponudbo zlatega in srebrnega nakita. Pobrskajte po znamki Blush, ob lesku in dizajnu katerega bo zardela vsaka mama.

 

BLUSHBLUSHSREBRNI NAKIT

 

 

Delite objavo
STENTIME © 2024 - Vse pravice pridržane.
Produkcija: Kokos Agency