• Za vaše iskanje ni rezultatov
Otvoritev nove poslovalnice Sten Time Nova Gorica

29.03.2024

Otvoritev nove poslovalnice Sten Time Nova Gorica

Pri Sten Time se pripravljamo na navdušujočo novo poglavje! Z veseljem naznanjamo odprtje naše 16. poslovalnice v Sloveniji, ki se nahaja v priljubljenem nakupovalnem središču Supernova Nova Gorica.

Vljudno vas vabino na otvoritveni vikend, ki bo potekal od petka, 5. aprila, do sobote, 6. aprila. Vabimo vas, da se nam pridružite ob tej posebni priložnosti in nas obiščite v naši novo odprti poslovalnici.

Izkoristite ekskluzivne otvoritvene popuste - 16 % popust za našo 16. poslovalnico!

To je priložnost, da si zagotovite vaše najljubše modne dodatke in ure po posebnih cenah, vendar ne pozabite, da ta izjemna ponudba velja le 5. in 6. aprila ter izključno v poslovalnici Sten Time Supernova Nova Gorica. Prosimo, upoštevajte, da popust ne velja na artikle posebnih in omejenih izdaj ter na blagovno znamko Blush.

Pridružite se nam na otvoritvenem vikendu in doživite navdušenje ob raziskovanju naše nove poslovalnice. Veselimo se vašega obiska in deljenja tega posebnega trenutka z vami!

*Popust velja za otvoritveni vikend, 5. in 6. aprila, v poslovalnici Sten Time Supernova Nova Gorica. Popust ne velja na artikle omejenih/posebih izdaj in blagovno znamko BLUSH.

Delite objavo
STENTIME © 2024 - Vse pravice pridržane.
Produkcija: Kokos Agency