• Za vaše iskanje ni rezultatov
Vroči poletni trendi nakita!

07.07.2022

Vroči poletni trendi nakita!

Nakit je za mnoge nekaj, brez česar preprosto ne gre. Ne glede na letni čas, ne glede na slog oblačenja. Celo na plaži opazite ženske, ki kopalke dopolnijo z izbranim poletnim nakitom. Kakšni pa so trendi letošnjega poletja? Kakšen nakit nositi v naslednjih tednih, da boste 'in'?

Spletna izdaja priljubljenega Voguea navaja, da je letošnje poletje, ko gre za krasitev telesa z nakitom, dovoljeno skorajda vse in da lahko pustite domišljiji prosto pot. Dovoljeno je namreč mešanje različnih stilov, barv, celo materialov. "Pravilo, ki velja, je to, da pravil ni," so glede trendov nakita to poletje zapisali na omenjeni spletni strani.

 

Srebro ali zlato? Oboje!                                                                                                                    

Letošnje poletje lahko nosite ali srebrn ali zlat nakit, kajti oboje je v trendu. Tako srebrn kot zlat nakit – pa najsi bo iz belega, rumenega zlata ali zlata v lososovi barvi (tako imenovan 'rose gold'), je videti prečudovito na od sonca poljubljeni koži.

Zlata barva še posebej v trendu

Letos je predvsem zlata tista, ki to poletje močno izstopa na vseh področjih – ne le pri nakitu, temveč tudi pri urah, oblačilih, ličilih. Zelo lepo do izraza pride v kombinaciji s travnato zeleno ali živo modro barvo.

Še vedno so 'in' nagležnice

Poleg večne klasike – verižic in zapestnic – so letošnje poletje še vedno velik hit nagležnice, ki krasijo gležnje. Ni pomembno, kaj imate obuto – sandale s peto, natikače brez pete, superge ali ste bosi. Nagležnice so nekaj, kar vedno lepo izpade na elegantnem ženskem gležnju.

Več nakita, tem bolje

Ko se krasite z nakitom, se vam letos nikakor ni treba zadrževati. Okrog vratu, zapestja ali gležnja si dajte več zapestnic, verižic, nagležnic. Kajti v trendu je še vedno, tako kot že nekaj let, tako imenovan 'layering', torej nanizanje več plasti nakita okrog vratu, zapestja, gležnja ... Pravila 'manj je več' se vam tako tudi to poletje ni treba držati, temveč se lahko kitite, kolikor vas je volja!

Verige

Že lansko poletje so na področju nakita kraljevale ogrlice, ki spominjajo na verigo, in ta trend, ki je osvojil mnoge po vsem svetu, tudi številne zvezdnice, se je prenesel tudi v letošnje leto. Če niste ljubitelj verižic, pa vam je misel na nakit v imitaciji verige vseeno všeč, si lahko omislite tudi zapestnico ali celo uhane v obliki verige.

Sten Time | Avtor: Sten Time

Bleščeči kristali

Le kaj je poletje brez živih barv? Pisana oblačila, nohti v neonskih ali pastelnih odtenkih, živobarvna šminka na ustnicah … In nenazadnje tudi nakit z bleščečimi kristali v vaših najljubših odtenkih. Spletna izdaja Voguea piše, da je nakit z dodatkom barvnih kamnov nekaj nepogrešljivega to poletje. Zdaj je torej idealna priložnost, da se za vsaj en tovrsten kos nakita odločite tudi tisti, ki ste glede tega sicer malce bolj zadržani.

Sten TimeZabavni obeski

Se spomnite, ko so bile pred kakšnimi 30 leti nadvse priljubljene tiste raznobarvne plastične dudice in medvedki, ki smo jih okrog vratu ali zapestja nosili skorajda vsi, tako otroci kot najstniki? Tudi zdaj so znova v trendu nenavadni obeski, celo v plastični izvedbi, še navaja Vogue. Če vas torej mika, da bi si omislili kakšen bolj 'odštekan' obesek, nikar ne odlašajte in preprosto pojdite v akcijo.


Pestro izbiro raznovrstnega trendovskega nakita najdete tu in v fizičnih poslovalnicah Sten Time, kjer vam bodo izkušeni prodajalci z veseljem svetovali o najbolj vročih trendih nakita ta hip.


 

Delite objavo
STENTIME © 2024 - Vse pravice pridržane.
Produkcija: Kokos Agency