• Za vaše iskanje ni rezultatov

Servisni center

Sten Time Z veseljem in ponosom poskrbimo za vse vaše težave v povezavi z urami ali nakitom. Vašo uro ali kos nakita, ki potrebuje pregled in servisno storitev enostavno odložite v eno izmed vam najbližjih 13 poslovalnic STEN TIME ali STEN TIME Exclusive po Sloveniji, za ostalo pa poskrbimo mi. Manjša popravila, kot je na primer nastavitev ali menjava pasu ter menjava baterije, opravimo kar tam, za zahtevnejše posege pa uro predamo v naš servisni center, kjer za vašo uro poskrbijo usposobljeni strokovnjaki.

Imate kakšno vprašanje? Na voljo smo vam na servis@sten.si.

Vaša ekipa servisne službe STEN TIME

Popravilo ur

Sten Time Vaša ročna ura mora delovati natančno in zanesljivo, razočarati pa seveda ne sme niti z izgledom. Naš servisni center te zahteve jemlje z vso resnostjo, zato se popolnoma posvetijo vsakemu servisnemu primeru posebej, pri popravilih pa uporabljajo originalne nadomestne dele. Za najbolj specifična popravila organiziramo strokovno popravilo neposredno pri proizvajalcu ure. Uro strokovno tudi očistimo, spoliramo in odpravimo morebitne estetske pomanjkljivosti.

Nakit

Sten Time Morda se vam je strgala verižica. Morda vam je s prstana odpadel kamen. Včasih pa je nakit potreben le temeljitega čiščenja. Za vse poskrbi naš servisni center, ki vaš nakit strokovno očisti, spolira, zamenja sponke, obnovi - skratka vse, kar potrebujete, da bo vaš priljubljen kos nakita ponovno takšen, kot mora biti.

Graviranje

Sten Time Za obeležitev posebne priložnosti, obletnice ali pa zgolj v želji personalizacije izbranega artikla lahko tako poseben pečat doda le gravura. Graviramo ure in nakit, možnost izvedbe pa je odvisna od posameznega modela in vaših želja.

Povpraševanje po servisni storitvi

Dobrodošli v spletnem servisu Sten Time

Zahvaljujemo se vam za zanimanje za našo spletno servisno službo. Za povpraševanje o servisni storitvi ali naročitev nanjo prosimo izpolnite spodnji obrazec.

Pripnite 1-3 fotografije ure oziroma nakita (opcijsko)

V primeru, da izberete opcijo poštne pošiljke, vašo uro ali kos nakita prosimo pošljite priporočeno na naš naslov: STEN trgovsko proizvodno podjetje, d.o.o. , Sneberska cesta 111 b, 1260 Ljubljana - Polje. Poskrbite, da bo vaš artikel varno zapakiran, zraven pa pripišite vaše osebne podatke. V kolikor želite uveljavljati garancijo, zraven obvezno priložite račun.

Hvala za razumevanje.

Vsa polja označena z * so obvezna.

STENTIME © 2024 - Vse pravice pridržane.
Produkcija: Kokos Agency