• Za vaše iskanje ni rezultatov
Poiščite pravo uro za vaš stil

18.01.2023

Poiščite pravo uro za vaš stil

Pri usklajevanju ure s svojo obleko upoštevajte nekaj ključnih nasvetov. Če ste eden izmed tistih, ki ne nosite ročnih ali pa ste bolj privrženec pametnih ur, ste verjetno kot čisto vsak izmed nas iskali kaj kar lahko dopolni vaš videz ali pa samo doda tisto češnjo na vrhu. Ročna ura ima v osnovi tako funkcijo kakor nakit, je dodatek k vašemu videzu in odraža vaš stil, vendar pa ročna ura lahko ponuja še veliko več

Pri usklajevanju ure s svojo obleko upoštevajte nekaj ključnih nasvetov. Če ste eden izmed tistih, ki ne nosite ročnih ali pa ste bolj privrženec pametnih ur, ste verjetno kot čisto vsak izmed nas iskali kaj kar lahko dopolni vaš videz ali pa samo doda tisto češnjo na vrhu. Ročna ura ima v osnovi tako funkcijo kakor nakit, je dodatek k vašemu videzu in odraža vaš stil, vendar pa ročna ura lahko ponuja še veliko več članek o tem pa si lahko preberete TUKAJ.

Ob nevtralni obleki, kot je črna, bela ali siva je lahko ura svetle barve odličen način, da svojemu videzu dodate malo barve. Medtem, ko pa nosite drzno obleko, kot na primer obleko s svetlim vzorcem ali barvito obleko, lahko ura nevtralne barve pomaga uravnovesiti vaš videz. Če nosite bolj formalno obleko, na primer obleko ali obleko, je lahko manjša ura odličen način, da dodate subtilen pridih stila in elegantnosti. Po drugi strani pa, če nosite bolj sproščeno obleko, na primer kavbojke in majico s kratkimi rokavi, je lahko večja ura odličen način, da podate izjavo. Nazadnje razmislite o materialu vaše ure. Če nosite bolj formalno obleko, je ura s kovinskim paščkom lahko odličen način, da dodate pridih prefinjenosti. Po drugi strani pa, če nosite bolj sproščeno obleko, je lahko ura z usnjenim ali tkaninskim pasom odličen način, da dodate pridih teksture. Poleg velikosti in pasu je pa treba pri ročnih urah tudi pomisliti na obraz/številčnico ure, ki mora odražati oz. je podaljšek vašega stila, tako barvno kot pomensko. Tukaj imate na voljo številčnice z podrobnostmi in teksturami ali pa zelo preproste minimalistične številčnice, kjer vsaka izraža drugo energijo in stil. Eksperimentirajte z različnimi kombinacijami in zaupajte svojemu osebnemu slogu. Konec koncev je cilj, da ura izboljša vaš splošni videz, namesto da bi ga poslabšala. Če upoštevate barvo, velikost in material vaše ure, lahko zlahka najdete popolno uro, ki se bo ujemala z vašo obleko.

Za na konec pa še naše mnenje kaj mora vsebovati vaša zasedba ročnih ur, da boste brez problema našli nekaj za vsako priložnost in stil. Odlična zasedba ur za vsako priložnost in dogodek, elegantna ura z kovinskim in usnjenim paščkom, športna ura kjer lahko kombinirate med kovinskim, usnjenim in gumijastim paščkom, za zaključek pa še ena casual/modna ura na usnjenem ali gumijastem pasu za vsakdanje priložnosti. Kar se pa barvnih kombinacij tiče pa ne morete preskočiti klasike, kot je ročna ura z modro ali svetlo številčnico in rjavim usnjenim pasom. Za športno uro ste lahko malo bolj drzni in si privoščite kakšno zeleno ali oranžno barvo, v kolikor pa želite kaj bol umirjenega pa se vedno najde črna/bela številčnica z minimalnimi detajli v bolj živih barvah, ki dodajo malo svežine. Sedaj se pa kar podajte v našo široko ponudbo ročnih ur kjer verjamemo, da zagotovo najdete nekaj za vas, pa še en namig v filtru si lahko filtrirate ure tudi po stilih ne samo po barvah.

Delite objavo
STENTIME © 2024 - Vse pravice pridržane.
Produkcija: Kokos Agency