• Za vaše iskanje ni rezultatov
Seiko 5 Sports PEANUTS Limited Edition SNOOPY

16.08.2023

Seiko 5 Sports PEANUTS Limited Edition SNOOPY

Kolekcija Seiko 5 Sports, ki v letu 2023 praznuje 55. obletnico, je dobila dva nova modela v sodelovanju s PEANUTS, mednarodno priljubljeno serijo stripov, ki se je prvič pojavila leta 1950.

KONCEPT

Ure z liki iz stripa temeljijo na priljubljenih SKX Sports Style in Field Sports Style kolekcije Seiko 5 Sports.

Snoopy, najbolj znani beagle na svetu, se pojavi na modelih SRPK25 in SRPK27, njegov najboljši prijatelj Woodstock pa se mu pridruži na slednjem. Slike likov PEANUTS na urah so bile prenesene iz originalnih stripov v časopisih.

Pri teh jubilejnih modelih, ki so bili ustvarjeni posebej za oboževalce, je bila skrbno premišljena vsaka oblikovna podrobnost.

Seiko SRPK25K1 Snoopy

PEANUTS

Charles M. Schulz je svetu prvič predstavil PEANUTS leta 1950, ko je strip debitiral v sedmih časopisih.

Od takrat so Charlie Brown, Snoopy in ostali člani skupine PEANUTS neizbrisno zaznamovali popularno kulturo.

Seiko SRPK27K1 Snoopy

DIZAJN

Ure v tej kolekciji so oblikovane v povezavi z izvirno stvaritvijo PEANUTS.

V SRPK25 je Snoopy deskar, ki jaha valove, tako kot v izvirnem stripu. Deska, za katero se skriva Snoopy na številčnici modela SRPK25, je originalni 5 Sports dizajn, kar daje uri edinstven občutek, ki ga lahko doseže le kolaboracija.

 

 

Model SRPK27 pa prikazuje prikazuje Snoopyja, ki leti po zraku kot helikopter, njegova mehka ušesa beagla služijo kot propeler in njegov najboljši prijatelj Woodstock kot pilot. Padalo na hrbtni strani ohišja je izvirnega dizajna 5 Sports, ki prav tako ustvarja poseben občutek, ki ga dosežemo le pri kolaboraciji.

 

Ta kolaboracija oživi svet umetnosti ročno narisanega stripa Peanuts na vašem zapestju. Za piko na i pa so številke na modelih SRPK25 in SRPK27 ter napis "LIMITED EDITION" na hrbtni strani, zapisane v originalni pisavi iz stripa Peanuts.

 

Snoopyjev odtis – v resnici gre bolj za »odtis tačke« – se pojavi na kroni kot poseben pridih, ki navduši oboževalce in uporabnika potopi v svet Snoopya.

 

Uri iz kolekcije Snoopy sta že na voljo, ekskluzivno v poslovalnicah Sten Time po Sloveniji, preko spleta pa jih lahko naročite tu.

 

Delite objavo
STENTIME © 2024 - Vse pravice pridržane.
Produkcija: Kokos Agency