• Za vaše iskanje ni rezultatov

Seiko Presage Cocktail ženske ročne ure

Seiko Presage damske ročne ure z diamanti

 

Tri čudovite številčnice, ki spominjajo na koktajle. Osem diamantov na številčnici. Zaobljeno hardlex steklo v vintage slogu.

 

Kombinacija teh elementov poskrbi, da je najnovejša linija ženskih ur Presage Cocktail Time ena najelegantnejših ženskih Seiko ur doslej.

 

 

Številčnica

 

 

Vsaka številčnica v treh različicah je sveža in prefinjena. Spominja na poseben koktajl, z zavito oblikovanim reliefom. Na številčnico je nanesenih več plasti prozornega premaza in je polirana za bleščeč učinek. Osem diamantov na indeksih doda zapestju pridih razkošnega glamurja.

Photo of SRE007 SEIKO PRESAGE Dial

 

Photo of SRE010 SEIKO PRESAGE Case

Ohišje

 

 

Ohišje te elegantne ženske ročne ure je ohranilo izvirno zasnovo, poznano iz serije Cocktail Time. Vključuje klasično zaobljeno Hardlex steklo, ostro zaobljene indekse, kot tudi  urni in minutni kazalec. Premer ohišja 30 mm zagotavlja popolno velikost ure za eleganten ženski kos.

 

 

Pas

 

 

Tudi v slabo osvetljenem lokalu bo zrcalno polirana petvrstna kovinska zapestnica zasijala na vašem zapestju in ne bo ostala neopažena. Ima elegantno, a praktično zaponko za enostavno nošenje, zaradi česar je ta najnovejša Cocktail Time tista ura, po kateri boste zagotovo pogosto posegli, tudi za posebne priložnosti.

Photo of SRE090 SEIKO PRESAGE Strap

 

 

 

Seiko Presage ženska ročna ura

SRE007

 

 

Ta model je navdihnil koktajl Sky Diving.
Lahka tekstura številčnice prikliče v spomin peno sveže pripravljene pijače.

 

SRE009

 

 

Ta model je navdihnil koktajl Clover Club. Elegantna ženska ročna ura je poudarjena z belo številčnico in kazalci v barvi rožnatega zlata.

 

 

SRE010

 

 

Ta model je navdihnil koktajl White Lady.
Svetlo zlata številčnica, indeksi, kazalci in zapestnica so osupljivi.

 

 

 

--- Preverite kolekcijo ---

Pooblaščeni trgovec

Želite biti obveščeni o nasvetih in o novostih sten time ponudbe?

STENTIME © 2024 - Vse pravice pridržane.
Produkcija: Kokos Agency