• Za vaše iskanje ni rezultatov
Filter izdelkov
TI SENTO

Preberi več

ŠIROKA IZBIRA ZAPESTNIC, UHANOV, VERIŽIC IN OBESKOV ZNAMKE TI SENTO

 

TI SENTO – Atelier Milano se je rodil, na prelomu stoletja. Njihovi zlatarji so prvi prinesli zlate standarde v srebrni nakit; prvi, ki je srebru dal ljubezen in pozornost, ki si jo zasluži.

 

Kosi srebra ter fasetiranih modrih in zelenih kristalov so raztreseni po delovnih mizah, ko zlatarji ustvarjajo nove kreacije. Atelier TI SENTO - Milano je prostor, poln nasprotij. Je mešanica živahne energije in intenzivne osredotočenosti. Zlatarji ne delajo z zlatom, ampak s srebrom. Kršijo pravila in sledijo svojemu srcu ter ustvarjajo prefinjenost s preobratom, tako da svojim končnim kreacijam dodajo kanček začimb.

 

Blagovna znamka TI SENTO strogo upošteva  pravila izdelave; vsi njihovi kosi nakita so izdelani po 100% zlatarskih standardih. TI SENTO uporablja vrhunsko srebro 925 za izdelavo umetniških del za vaš užitek. Te kreacije so obogatene z 18-karatnim zlatom in roza pozlačenimi kosi ter kamni, ki so ročno postavljeni. TI SENTO uporablja rodij za trajno odpornost in kar je najpomembnejše, pridih čarobnosti.

 

TI SENTO se ne boji umazati rok, da bi bile vaše videti lepe.

Rezultati iskanja
1-100 od 251rezultatov
Brezplačna poštnina ure nakit
TI SENTO
Sten Time Magazin

Želite biti obveščeni o nasvetih in o novostih sten time ponudbe?

STENTIME © 2024 - Vse pravice pridržane.
Produkcija: Kokos Agency